Фотоконкурс „Пловдив през погледа на младите“ организира сдружение „Младежки глас“ – град Пловдив. Всеки млад човек интересуващ се от фотография, макар и на любителско ниво, би могъл да даде своето виждане по темата – интересни места или случки, културни паметници, забележителности, фестивали, прекрасни гледки, тайни кътчета и местенца, скрити из Стария град.

Участниците във фотоконкурса трябва да са на възраст между 14 и 33 години, обясниха инициаторите. До 20-ти май те могат да изпратят до 5 авторски снимки по избраната тематикана интернет адрес: mladezhki.glas.plovdiv@gma?il.com. От изпратените фотоси ще бъдат избрани 77, които от 1 до 30 юни ще бъдат експонирани в просторната изложбена зала на мол „Галерия Пловдив” /2-ри етаж, зад стената за катерене/. Жури от 5 души ще избере 44 от снимките за изложбата, а останалите 33 фотоса ще бъдат тези, събрали най-много харесвания от виртуалната галерия в интернет на Фейсбук страницата на „Младежки глас“ – град Пловдив – http://www.facebook.com/?MGPLOVDIV.

По време на откриването на фотоизложбата на 1-ви юни ще бъдат представени най-добрите фотографии. Ще бъдат излъчени 2-ма победители в конкурса. Единият ще бъде по решение на журито, а другият ще бъде авторът с най-популярна снимка.

Наградите са от мол „Галерия Пловдив” и новия бутиков хотел „КАЗА АРТ” до Троянския манастир. Управата на арт хотела осигурява уикенд за двама – незабравимо преживяване в уникалния по своята концепция, замисъл и изпълнение комплекс – симбиоза от изкуство, релакс, природа и фантастична кулинария /повече за „Каза Арт” може да научите на www.arthotel.bg/. Другите отличени автори ще получат билети за 5 D киното, ваучери за ледената пързалка, стената за катерене, боулинга – всички тези атракциони са в мол „Галерия Пловдив”.

Повече информация за фотоконкурса „Пловдив през погледа на младите“ може да научите в сайта и фейсбук страницата на мол „Галерия Пловдив“ – www.galeriaplovdiv.com и www.facebook.com/GaleriaPlovdiv.

Oще статии

Loading…