На истински брейк битки на танцьори от няколко града ще станат свидетели пловдивчани утре, 19 май, от 17 часа, в мол „Галерия Пловдив”.

Уникалната фиеста под предизвикателното заглавие „МОДА НА ПОДА” трябваше да се проведе на централния площад в Пловдив, но лошото време промени мястото на шоуто. Организаторите избраха най-подходящия закрит терен за танцовите двубои - източния атриум на мола, отдавна превърнал се в сцена на значими за града събития.

Оригиналната проява „МОДА НА ПОДА” е по идея и реализация на трупата „БЕЗИМЕННИТЕ”.

Те тренират в Младежки дом Пазарджик, те са млади, нахъсени, с много усет за мода и танци. Те са познати на брейк маниаците, а телевизионните зрители със сигурност помнят тяхното гостуване в „Шоуто на Слави”.

„БЕЗИМЕННИТЕ” определят  среща на брейкъри от Пловдив, София, Пазарджик, Асеновград и други градове в търговско-развлекателния комплекс „Галерия Пловдив”.

Принципът е брейк битки между отбори трима срещу трима. Източният атриум в мол „Галерия Пловдив” ще стане отново сцена на танцовото изкуство и стрийт модата на 21 век.

Регистрация за участие може да се направи на място преди започване на фиестата – от 15.30 до 16.45 часа, на 19 май, в мол „Галерия Пловдив”.

Oще статии

Loading…