Темата за присъствието на бъдещия татко в родилната зала е „най-гореща”. И тези, които са „за”, и тези, които са „против”, са дълбоко убедени в правотата си и защитават тезата си емоционално и безкомпромисно.

Някои жени държат раждането, като най-важно семейно събитие,  да се сподели от двамата родители. Но дали ще се справят татковците? Наистина ли е нужен втори екип за таткото в родилната зала, както твърдят някои лекари?

Какъв е опитът в това отношение на д-р Жорж Пелев, дългогодишен Началник на АГ отделение в МБАЛ “Пловдив” и един от най-търсените специалисти в Пловдив, ще разберат присъстващите на поредната лекция в безплатното Общинско училище за бъдещи родители в Пловдив.

На 12 май, събота, от 11 часа, на обичайното място в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив”, всеки ще може да чуе и мнението на известния гинеколог за ролята на таткото по време на бременността и отглеждането на детето. Лекцията е безплатна, не е необходимо предварително записване.

Във вторник, 15 май, от 17:30 часа, в ДКЦ-1 (на Понеделник пазара), ще се проведе лекция „Хранене на бременната жена и кърмачката и ролята на омега мастните киселини”. Лектор е Деси Йорданова, клиничен нутриционист. Това е първата лекция на курс, който дава пълна и задълбочена подготовка за раждането и отглеждането на бебето.

Повече информация и записване на GSM 0888 89 50 26.

Oще статии

Loading…