2-ри рожден ден празнува мол „Галерия Пловдив” на 15 април. И като миналата година вместо да получава подаръци екипът на най-големия търговско-развлекателен комплекс в Южна България е подготвил куп изненади за своите посетители.

По случай празника преди дни стартира играта „Имаме рожден ден! Виж какъв е твоят подарък!”. В нея може да участва всеки, който регистрира във facebook.com/GaleriaPlovdiv уникален цифров код. Кодовете са изписани върху специални талони, които дават на касите на обектите в мол „Галерия Пловдив”, както и на информацията в хипермаркет Carrefour. За получаването им не е нужно да се купи стока или ползва услуга.

Върху талона е записан уникален цифров код, който трябва да се регистрира в специалната регистрационна форма на официалната страница във facebook на мол „Галерия Пловдив”: facebook.com/GaleriaPlovdiv.

Регистрирането за играта е до 14 април, включително. Кои са късметлиите в нея ще стане ясно на самия рожден ден на мол „Галерия Пловдив”, който ще бъде ознаменуван с празнична програма на 15 април от 18 часа в източния атриум на комплекса /до 5 D киното/. Подаръците са много и изключително интересни. Например, трима от участвалите в играта ще спечелят уикенд за двама в хотел „Двореца” – гр. Велинград, предоставен с любезното съдействие на туристическа агенция „Галерия Тур”.

Oще статии

Loading…