Козунак, дълъг 100 метра, изпълни с изкушаващ аромат и празнично настроение коридорите на мол „Галерия Пловдив” вчера, 15 април. Сладкият хляб бе нарязан на щедри парчета от доброволци от БЧК, от момичета от дом „Олга Скобелева”, от момчета от неправителствената организация „Младежки глас”, чийто председател Борис Вълев призна, че за първи път в живота си вижда толкова голям козунак.

Голямото рязане и хапване на великденския хляб бе заради втория рожден ден на най-големия търговско-развлекателен комплекс в Южна България – мол „Галерия Пловдив”. Възпитаниците от „Олга Скобелева” отдалече усещаха кои хора са по-срамежливи и правеха така, че парче козунак да стигне и до тях. И както винаги в такива случаи най-щастливи от колективното похапване на великденския хляб бяха децата. „Я-ааа, той бил много вкусен”, възкликна възрастен мъж след първата хапка. „Имаме си козунак вкъщи, но тук е по-весело и по-сладко”, добави той. Очевидно майсторите от фирма „Симид”, изпекли козунака рекордьор, си знаеха работата.

Раздаването и похапването на великденски хляб бе само началото на няколко часовото празнуване на рождения ден и на Великден едновременно в мол „Галерия Пловдив”.  Децата от танцовото студио „Уинд спейс” към Сдружението за изкуство, култура и спорт „Немезида”, танцьорите от фолклорния състав „Дилянка”, и малкият талантлив певец Петър Бечев забавляваха повече от час посетителите на мола с изпълненията си и заслужено спечелиха овациите на зрителите.

Кулминацията на празника бе тегленето на печелившите в играта „Имаме рожден ден! Виж какъв е твоят подарък”. 122-ма късметлии се сдобиха с щедри подаръци от обекти в мола. Една от големите награди – фитнес уред за домашно ползване кростренажор „inSPORTline” от магазин „Яко” /цена 369.00 лв./, отиде при Лидия Ботева. Вили Влашка, Мартин Йорданов, Елена Байрева спечелиха уикенд за двама в хотел „Двореца” –  Велинград, предоставен с любезното съдействие на туристическа агенция „Галерия Тур”. Имаше и такива, като Александра например, които спечелиха изящен комплект от сребро и кристали Сваровски на цена над 190 лв. от „My silver”, но заради това, че не бяха спазили регламента на играта и бяха се регистрирали за участие в нея само с едно име, изгубиха подаръка си. Бижуто отиде у мъж – Димитър Кирлиев, който със сигурност има кого да зарадва с него.

Барбекю, вентилаторна печка и грил – преса от търговска верига „Зора”, супер полезни и разнообразни подаръци, ваучери за покупки и талони с отстъпки от „Роза Импекс”, „DM”, „Гама Елит”, „New Vision Boutique”, киоск „Oliver Weber”, книжарница „Форум”, „Rivas”, „Tendenz”, „O’Neill”, „Multirama”, „Галерия мебели”, „Buldozer”,  „Snekko”, „Bari Fashion”, „Нет Кафе”, „Роксима дрийм”, стената за катерене, залата за тенис на маса, атракциона BRINC BOLL, боулинг – билярд бар „Галерия”, 5 D киното зарадваха участниците в играта на мола.

Имената на късметлиите и какво точно печелят са качени в сайта и фейсбук страницата на мол „Галерия Пловдив“ – www.galeriaplovdiv.com и www.facebook.com/GaleriaPlovdiv. Всеки може да получи подаръка си от 17 април в обекта, който предоставя наградата. Само трябва да представи документ за самоличност и талон с печеливш номер.

Oще статии

Loading…