На 17 и 18 март, от 10 до 19 часа, родители и деца заедно ще се информират и забавляват на Expo4Kids в Пловдив. Градът на тепетата е първата спирка на пътуващото национално изложение. Следващи градове в програмата са Стара Загора – през април, Бургас – през юни, Варна – през август, София – през септември.

Да посрещнем пролетта с едно събитие за цялото семейство, отправят покана организаторите на Експо-то за деца. Те са избрали и най-уютното и просторно място в Пловдив за провеждане на изложението – мол „Галерия Пловдив”.

На 17 и 18 март на 3-ия етаж /в зоната за хранене/ на най-големия търговско-развлекателен комплекс в Южна България ще бъдат представени нови продукти и информация за различни интересни услуги свързани с развитието и възпитанието на детето.

Два дни ще има семинари за мамите и татковците, консултации със специалисти, забавления за децата, безброй подаръци и изненади /цялата програма на събитието по часове ще бъде качена на 13 март в сайта и фейсбук страницата на мол „Галерия Пловдив“ – www.galeriaplovdiv.com и www.facebook.com/GaleriaPlovdiv/.

Expo4Kids е безплатно за посетителите и съчетава приятното с полезното, изложението не само носи приятни емоции на малчуганите, но и представя различни проекти, инициативи и програми, в които родителите могат да се включат, да разберат нови неща свързани с отглеждането и възпитанието на децата им и да се срещнат с професионалисти в областта.

Ще се провеждат различни беседи, на които самите родители ще имат шанса да обменят опита си с други родители, да разказват и споделят радостите и грижите си, и да открият това, което ги интересува. Expo4Kids е подходящо за деца от 0 до 12 години.

Малките палавници ще получат интересни подаръци и награди по време на работилнички с различни занимания, състезания с образователна цел, песни и танци. В игрите ще се включат не само малчуганите, ще има такива и за бащите и майките.

Целта на Expo4Kids е да образова, да носи нови емоции, да информира… и разбира се да развлича.

Изложението в Пловдив се организира със съдействието на „Сиенит Холдинг”, „Дневник първата годинка” и медийната подкрепа на  TV 7, Super 7, вестник „Марица” и радио „Katra FM”.

Заповядайте на 17 и 18 март, от 10 до 19 часа, в мол „Галерия Пловдив”, за да научите нещо ново, но най-вече да се забавлявате заедно с вашите деца, отправят покана от Expo4Kids към родителите. Входът е свободен.

Oще статии

Loading…