Една от най-големите и бързоразвиващи се китайски вериги – “Дензел”, отваря огромен магазин в Пловдив на 27 февруари, понеделник. Той заема площ от 1 500 кв. м, на 2-ия етаж в Търговски център „Форум Тракия”.

Така пловдивчани ще имат пряк достъп до качествена китайска стока, на изключително ниски цени /почти на едро/, без оскъпяване заради посредници. Клиентите ще могат да избират от над 60 000 вида дрехи, обувки, чанти, колани за всички възрасти. Над 4 000 модела са обувките, например, 2 500 портмонетата, 2 000 чантите, разнообразието е буквално неизмеримо и в текстилните артикули – блузи, тениски, панталони и др.

Стъпването на китайски предприемачи в Пловдив се оценява високо от управляващите и бизнеса. Областният управител на област Пловдив Здравко Димитров и кметът на район „Тракия” Костадин Димитров са сред специалните гости на откриването на магазин „Дензел” във „Форум Тракия” в 12.30 часа, на 27 февруари.

На партито ще присъстват и дипломати от посолството на Китай, представители на Българо-Китайската търговско-промишлена камара, собствениците на „Дензел”, собствениците на „Сиенит Холдинг” АД. Самото откриване ще е по китайски обичай, кетърингът също е оригинален, съобразен с традициите в Поднебесната империя.

Oще статии

Loading…