Искате ли да се „залюлеете” от любов за Деня на влюбените? Буквално! При това с безплатна снимка за спомен, а защо не и спечелване на награда във фотоконкурс. Трябва само да седнете в специалната „Люлка на влюбените”, ситуирана в партера на мол „Галерия Пловдив” /в зоната пред „НЕТ КАФЕ”/ на 11 и 12 февруари /събота и неделя/.

От 12 до 19 часа през уикенда може да се полюлейте с любимата или любимия и да изразите на воля своите емоции. Професионален фотограф ще запечата БЕЗПЛАТНО вашето изживяване върху снимка-картичка, която ще получите от сайта и фейсбук страницата на мол „Галерия Пловдив“ – www.galeriaplovdiv.com и www.facebook.com/GaleriaPlovdiv.

Снимката ще бъде включена във фотоконкурса за „Най-романтична двойка на люлката на влюбените”, организиран от екипа на търговско-развлекателния комплекс. Жури ще оцени най-романтичните, артистични, забавни и палави визии и ще връчи 3 награди. Победилите двойки ще бъдат обявени в самия Ден на влюбените – 14 февруари, от 18 часа, в източния атриум на най-големия мол в Южна България.

Екипът на „Галерия Пловдив” е подготвил още една изненада за уцелените от стрелите на Амур. За първи път в страната всеки може сам да сътвори валентинка – подарък за сродната душа. Вместо да купувате традиционни универсални сувенири, създайте с любов и със собствените си ръце уникално творение за човека, пленил сърцето ви, канят от мола. От 11 до 19 часа, на 11 и 12 февруари, в коридора на партера на „Галерия Пловдив” ще бъдат разположени работни маси, където всеки желаещ ще получи глинена фигурка без да плаща и една стотинка. Именно в нейното оцветяване, изрисуването и, ще проличи индивидуалното любовно послание. При нужда от професионален съвет – насреща ще има керамик-десинатор.

Любовта и виното винаги са били омайваща комбинация. Така ще е и на 11 и 12 февруари – уикенд купонът в мол „Галерия Пловдив” включва и дегустации на вино, както и възможност да се купи гроздов еликсир от най-добрите изби на изключително атрактивни цени. За това са се погрижили от магазин „ВИНОКАФЕ”, едно от малкото места в Пловдив, където ценителите могат да се насладят на богат избор селектирани вина. В събота и неделя магазинът, който се намира на 3-ия етаж в мол „Галерия Пловдив”, ще има представителен щанд в източния атриум на търговско-развлекателния комплекс.

Oще статии

Loading…