Дядо Коледа вече е в Пловдив! С нескрито вълнение стотици деца и възрастни посрещнаха добрия старец и Снежанка снощи, 1 декември,  в „приказния град в града” – мол „Галерия Пловдив”. С вълшебен замах Дядо Коледа запали светлините на 5-метровата елха, украсена в източния атриум, до входа на „Карфур”, на най-големия търговско-развлекателен комплекс в Града на тепетата и Южна България .

Мъничета от детска градина „Слънце” със специален танц казаха „добре дошъл” на белобрадия детски любимец. За посрещането на Дядо Коледа и Снежанка около елхата се подредиха всички рекламни лица на мола – членовете на фамилия „Галерия”, заедно с Екатерина Стойчева, лъчезарната управителка на огромния комплекс. Добрият старец отвърна на топлото посрещане с… прелестна музика. Преобразени в джуджета музиканти засвириха под неговото диригентство весели коледни мелодии. А след това всички  се хванаха на коледно хорце. На края Дядо Коледа отвори големия си чувал и дари всеки малчуган с вълшебен подарък.

Добрият старец ще бъде всеки ден в мол „Галерия Пловдив” за среща с малки и големи – от 2 до 15 декември от 17 – 20 часа, от 16 до 31 декември от 11 – 14 часа и от 17 – 20 часа.

За всеки ден до края на 2011 година екипът на най-големия мол в Пловдив е подготвил уникални изживявания за пловдивчани и гостите на града. За всички събития входът е свободен. Във вълшебната Коледария в мола ще се включат танцови фолклорни състави, детски и училищни формации, прочутото певческо дружество „Ангел Букурещлиев”, Хорът на пловдивските момчета и младежи “Стефка Благоева” и др. В програмата са предвидени и благотворителни акции и базари.

Най-голямата изненада и радост за малчуганите със сигурност ще бъде срещата с героите от хитовия сериал „БЕН ТЕН”. За първи път в Пловдив гостува световният канал „Картун Нетуърк” – домът на любимите анимационни герои. На 11 декември, от 11 часа, мол „Галерия Пловдив” ще стане дом за най-обичания канал от децата. В центъра на събитието ще бъдат атрактивни двуметрови кукли, ще има много награди, осигурени от Cartoon Network и Виваком, изненади и забавления.

Oще статии

Loading…