С истинска работилница за коледни вълшебства Coca-Cola ще зарадва малки и големи в Пловдив на 19 и 20 декември. Първо столичани получиха своите подаръци директно от 3-те работилници – уникални инсталации /огромни вендинг автомати за напитки/, разположени в момента в София. Десетки хора утолиха жаждата си с напитките на Coca-Cola или се насладиха на вкусни коледни сладкиши. Част от посетителите получиха нови празнични украси за своя дом, други се сдобиха с удобни грейки или шапка, шал и ръкавици за студените зимни дни, деца се зарадваха на шейни и сноуборди. Работливите елфи и красивите феи на Дядо Коледа ще се преместят от понеделник, за 2 дни, в Града на тепетата, в източния атриум на мол „Галерия Пловдив”. На 19 и 20 декември те ще раздават магически жетони, за да може всеки да задвижи работилницата за коледни вълшебства на Coca-Cola. Единственото условие е, застаналите пред уникалната инсталация, да повярват силно в магията на Коледа, за да сбъднат своето вълшебство.

Работилниците за коледни вълшебства на Coca-Cola след София и Пловдив ще пренесат магията си във Варна – 21 и 22 декември и в Бургас – 23 декември. Проверете пътя на вълшебствата на: www.coca-cola.bg.

След като отвори единственото 5D кино в Пловдив, Дядо Коледа продължава да изсипва куп усмивки и изненади всеки ден за посетителите на мол „Галерия Пловдив”. Елате и се убедете сами! Вижте какво се случва на www.galeriaplovdiv.com.

Oще статии

Loading…