Снимка на Николай Василев

„BEN TEN, BEN TEN, BEN TEN”, изговаряха в захлас устенцата на хиляди пловдивски хлапета тази неделя, 11 декември. Всеки малчуган искаше да се докосне до двете 2-метрови оживели кукли, представящи два от образите на супер детето със свръх естествени сили от хитовия детски сериал „BEN 10”.

Първото гостуване на най-популярния световен детски телевизионен канал Cartoon Network в Пловдив се превърна в мащабен градски празник. Мами, татковци, баби и дядовци, хванали за ръка дечица, пристигаха на талази през целия ден в мол „Галерия Пловдив”, станал за часове българския дом на световно известните анимационни герои. „Знаете ли, че от седмица се подготвяме за срещата с БЕН ТЕН”, сподели дядо от навалицата, който бързаше да вреди внука си за снимка с една от огромните кукли, по време на разходката и в коридора до магазина за детски играчки „Jerry”.

Други деца пък разкриваха своите умения в оцветяването на специални блокчета с различните образи на „BEN 10” в източния атриум на най-големия пловдивски мол /до входа на хипермаркет „Карфур”/. Всяко от тях заслужи подарък – химикалка, ключодържател, тетрадка, с образа на любимия герой. Раздадохме стотици сувенирни награди, обясниха организаторите от Картун Нетуърк и Виваком.

Хлапетата, отговорили точно на въпросите за БЕН ТЕН в специалната викторина, получиха PlayStation, детски шейни и различни комплекти BEN TEN играчки. С такива се сдобиха и късметлиите, чиито имена бяха изтеглени в късния следобед в томболата, в която взеха участие всички деца. Над 40 големи комплекта „БЕН ТЕН” зарадваха малките пловдивчани преди Коледа.

Докато децата се забавляваха родителите научиха за плюсовете на мобилната услуга на Виваком VIVA Bipper, която осигурява безопасност и спокойствие, както за подрастващите, така и за мама и татко.

„Отново да ни гостувате”, призоваха хлапетата любимите си анимационни герои от световния детски канал. Веселото шоу се осъществи от Cartoon Network, Виваком и мол „Галерия Пловдив”, с помощта на „Сиенит Холдинг”.

Екипът на мол „Галерия Пловдив” е подготвил весела коледна фиеста с много концерти, изложби, детски програми, благотворителни базари през целия декември. Какво се случва всеки ден може да видите в сайта на мола: http://www.galeriaplovdiv.com.

Oще статии

Loading…