По Коледа стават чудеса със сигурност ще потвърдят пловдивските малчугани, които ще срещнат „на живо” любимите си герои от хитовия сериал „БЕН ТЕН”. Cartoon Network, най-известният световен детски телевизионен канал, ще гостува за първи път в Пловдив, дни преди светлите християнски празници.

На 11 декември, неделя, от 11 часа, малките посетители на най-големия пловдивски мол „Галерия Пловдив” ще имат уникалната възможност да се ръкуват и снимат с герои от сериала за супер детето със свръх естествени сили „BEN 10”. Два от образите на героя ще оживеят чрез атрактивни двуметрови кукли в източния атриум на мола, около магазина за детски играчки „Jerry” /”Джери”/. Звездопад от изненади и награди, рисувателни игри, състезания, викторини са подготвили домакините.

Така мол „Галерия Пловдив” става уютния български дом на „Картун Нетуърк” – домът на любимите анимационни филмчета. Акцията Cartoon Network гостува в мола е съвместна с Виваком. На островен щанд пред магазина за детски вълшебства „Джери” родителите ще се запознаят с мобилната услуга за деца VIVA Bipper.

Първото гостуване на CN в Пловдив е с вход свободен! Хлапета и родители, вземете само доброто си настроение и усмивки и заповядайте, канят организаторите. Бъдете с нас, бъдете много,  за да накараме най-обичания тв канал Cartoon Network да усети нашата любов и любимите ни анимационни герои да станат чести гости на мол „Галерия Пловдив”.

Екипът на мол „Галерия Пловдив” е подготвил весела коледна фиеста с много концерти, изложби, детски програми, благотворителни базари през целия декември. Какво се случва всеки ден може да видите в сайта на мола: http://www.galeriaplovdiv.com.

Oще статии

Loading…