“Смехотерапията – път към здравето и начин на живот” и “Критерии за избор на семеен лекар на бебето, което очакваме” са двете теми, по които ще получат информация бременните жени в Пловдив. Темите са част от третата лекция в безплатното Общинско училище за бъдещи родители, която ще се проведе на 10 декември, събота, от 11 часа, в книжарница “Форум” на мол „Галерия Пловдив” /3-ия етаж, зад стената за катерене/. За смехотерапията ще говори гостуващият лектор от София Симана Златева, а как да се избира джипи, разяснения ще направи д-р Кирил Еленски от Пловдив.Центърът за бременни жени, ДКЦ-1 и Община Пловдив съвместно с книжарница „Форум” в мол “Галерия Пловдив” стартираха програма за изучаване съвременните методи и начини за гледане на новородените. Целта на тези безплатни уроци за бъдещи родители е не реклама на определени бебешки продукти и артикули, а полезни практични съвети, свързани с ежедневието преди и след раждането на детето.

За лекциите не е необходимо предварително записване. Безплатните уроци са не само за майките, а и за бъдещите бащи, чието присъствие е от изключителна важност.

Повече информация за безплатното Общинско училище за бъдещи родители може да научите в интернет на www.bg-bebe.com и www.galeriaplovdiv.com, както и на GSM 0888 89 50 26 и в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив”.

Oще статии

Loading…