Повече от час пловдивчани се тълпяха пред Интер@рт кафе Ламбо, за да получат автограф от Стефан Данаилов. Бъдещият вицепрезидент се подписваше с любов на всяка картичка с личното му послание „Идва нов ден” и намираше топла дума за всеки.

Възрастни дами, майки с малки деца, млади мъже без колебание се тълпяха около Интер@рт кафето, като предизвикваха завистта на съседните партийни шатри. Изненадващо сред чакащите бе и шефът на общинския съвет Илко Илиев, който не скри, че е покорен от артистичния талант на Данаилов.„Моят любимец от „На всеки километър”! Плени ми душата, още когато бях млад”, не можеше да сдържи вълнението си 74-годишният Петко Петров. Макар и с патерици, той бе сред множеството, за да получи автограф.  Момче в инвалидна количка пък не криеше възторга си, че може да се докосне до Димитър  Касабов от „Стъклен дом”.

И докато Данаилов  без умора слагаше подписи за спомен, от сцената на Интер@рт кафе Ламбо тенорът от Старозагорската опера Васко Влахов и студентката по класическо пеене Нели Нечева доставиха удоволствие на пловдивчани с класически и популярни парчета.

Oще статии

Loading…