Намираме се в повратен момент на кампанията, въпреки, че тя не е стартирала официално. Управляващите от ГЕРБ се опитват да създадат у хората усещането, че изборите са предрешени и че управлението им е непоклатимо,  но в срещите си, всеки ден,  аз  виждам, че все повече  хората се разочароват от това управление, разбират огромния фалш и лъжа на ГЕРБ. Все по-голяма става пропастта между обещанията и това, което се случва, това каза Председателят на НС на БСП Сергей Станишев пред актива на БСП в Пловдив област.  
Кандидати за кметове и общински съветници, председатели на Общински партийни съвети и над 600 души актив на левицата  от Пловдивска област лидерът на партията зададе въпроса: Две  години след управлението на ГЕРБ по-добре ли живеем,  имаме ли работа, по-спокойни ли сме за бъдещето на нашите деца, за нашите родители, по-свободни ли сме днес и получи еднозначен отрицателен отговор.
Победата на тези избори не се измерва само със спечелените кметски и общински места,  а с даването на нова посока на страната ни. Ние трябва реално да променим нещата, за нас не е все едно какво се случва във всяко село, във всеки град. Победата ще постави началото на края на ГЕРБ.

На тези избори ние имаме мисия- Да върнем бъдещето на България, заяви лидерът на БСП.

Oще статии

Loading…