Какво искаме ние, които имаме честта и отговорността да бъдем граждани на Пловдив – най-стария жив град на Европа? По-високо качество на живот, повече възможности за труд и реализация – с тези думи лидерът на пловдивските социалисти Атанаска Тенева откри ИНТЕР@РТ КАФЕ ЛАМБО на площада пред общината.

Пред този предизборен информационен център на БСП, където ще се отбива и кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов, Атанаска Тенева представи публично съветническата листа и кандидата за кмет Георги Търновалийски, които тръгват за победата с бюлетина номер 8. На 23 септември – в деня на паметта и отговорността, ние, социалистите, обявяваме нашия основен ангажимент -  да създадем по-добри условия за по-добър живот на пловдивчани, изтъкна Тенева.
Имам ясен план и точни стъпки как да стане Пловдив такъв какъвто го искат пловдивчани – с повече инвестиции, с повече бизнес, с повече работни места, с повече възможности за младите – очерта стратегията си кандидатът за кмет на левицата Георги Търновалийски. Той бе категоричен: С честност и откритост ще спечеля битката за Пловдив, защото Пловдив може и защото Пловдив има бъдеще!

БСП е единствената партия, която защитава социалните интереси на българите – припомни на събралото се множество водачът на листата Тодор Петков. И очи в очи с избирателите обяви: Няма да ви посрамим и няма да ви подведем и сега, когато с  № 8 всички заедно тръгваме да градим по-добри условия за по-добър живот за пловдивчани.

Сега вие сте на ход, с бюлетина номер 8, призова пловдивчани Атанаска Тенева.

Oще статии

Loading…