Председателят на Единна народна партия Мария Капон се кандидатира за президент. Днес сутринта тя написа специално обръщение до приятелите си.

“Мнозина приятели се опитаха да ме спрат. Казаха ми: “Мария, зад другите стоят големи, стари партии, огромни финансови ресурси, интереси, част от държавната машина, защо се подлагаш на всичко това? Нали знаеш какъв ще е резултатът? Трябва ли да изпиташ страдание, изправена срещу всичко това, което обикновено обобщаваме с думата статукво?!”

Още подробности – вижте тук.

Дадох си сметка, че са прави в голяма степен, но не докрай… Защото и най-дългият път започва с първата крачка, която трябва да бъде направена… Иначе няма да сме спокойни пред съвестта си. Иначе ще се превърнем в обикновени коментатори на живота си”… Това написа днес сутринта до приятелите си Мария Капон, председател на Единната народна партия.

Вицепрезидентът на ЕНП ще бъде обявен в понеделник, когато двойката ще се регистрира в ЦИК. Според достоверни източници от партията, това ще бъде полк. Николай Кисьов, който е бивш ръководител на военния ни контингент в Сараево.

blitz.bg

Oще статии

Loading…