ИНТЕР@РТ КАФЕ ЛАМБО отваря врати утре, 23 септември,  в 12.30 часа на пл. Стефан Стамболов. На официалното откриване лидерът на пловдивските социалисти Атанаска Тенева ще представи публично съветническата листа и кандидатът за кмет Георги Търновалийски, които тръгват за победата с номер 8. В продължение на месец мястото ще бъде техният информационен център, през който ще се отбива и кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов.
Георги Търновалийски ще присъства всеки момент, когато не е на среща с обществени групи и организации. Екипът с № 8 залага на диалога с гражданите на Пловдив, а кампанията ще бъде с мото „По-добри условия за по-добър живот”. Георги Търновалийски се впуска в надпреварата с личния си девиза „Честност и откритост”.
В ИНТЕР@РТ КАФЕ ЛАМБО пловдивчани могат да ползват безжичен интернет, да изпият по кафе с БСП-кандидати или просто да проверят електронната си поща.

За вечерите младежите социалисти са планирали специални събития за всички, които търсят сценична изява за своя талант. „На пловдивска сцена само най –доброто” е изборното БСП реалити.

Oще статии

Loading…