Безплатни прически подарява на посетителите първото по рода си плажно фризьорско шоу у нас. Модната фиеста ще се проведе в събота, 20 август, на северния плаж в Приморския парк на Бургас, паркинг “Адам и Ева”.

Началото на “Прическа Лято 2011” е в 10 часа, атракцията ще продължи до 16 часа, съобщиха организаторите – известният стилист Йордан Василев от “Интеркоафюр – България”, Регионалната занаятчийска камара в Бургас, козметичната марка “Matrix” и италианското дружество “Christian Of Roma Group”.Входът е свободен и освен представянето на популярни фризьори от Бургас, Пловдив и регионите около двата града, за публиката са предвидени различни забавления и изненади – боди арт шоу, прически, викторини с награди и ревюта, разказа Йордан Василев, председател на Регионалното занаятчийско сдружение на фризьорите в Бургас.
Пловдивският стилист Георги Георгиев ще представи последната колекция прически и продукти за тях “Sensi”. Виртуозът на ножиците с артистичния псевдоним Жоро Ефекта, който е от българския екип на модния гигант “BES”-Милано и “Christian Of Roma Group”, ще се вихри на сцената под звуците на динамична музика и в компанията на своя асистент Пламен Иванов.

С приложението както в салоните, така и вкъщи на иновациите от последната колекция “Seventeen” на “Alfaparf”-Милано ще запознаят публиката представителите от българския артистичен тим на марката Александър Филипов и Мони Симов.

В програмата, подготвена от домакините “Интеркоафюр – България”, Регионалната занаятчийска камара в Бургас и “Matrix” фризьорите на “Christian Of Roma Group” ще представят две ревюта. В първото с облекла от последната колекция на “Benetton” ще дефилират модели, чиито прически ще бъдат предварително изработени от стилистите на плажа.

Изкусителни представителки на различни раси ще излязат на сцената в ревюто “Афродита”. Идеята е да се покаже в пълния й блясък красотата на жените от всички краища на света, обясниха от “Christian Of Roma Group”.

Специален гост на фиестата край морето и в ревю Афродита ще е финалистката от конкурса “Плеймейт” преди 2 години Симона Христакова, съобщиха от Кристиан оф Рома.

Той обясни, че информация за плажното шоу има и на специално създадената за събитието страница във Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=199743763417527

Oще статии

Loading…