Председателят на ОбС-Лъки, Пламен Райчев, който е и общински ръководител на ГЕРБ, ще облече екип с номер 9 за приятелския мач между отборите на общинския Футболен клуб „Лъки 2004“ и ветераните на „Ботев“ Пловдив. Срещата е посветена на празника на миньорския град, който се отбелязва тази събота, 27 август и е предвидена да се изиграе от 18 часа в същия ден на общинския футболен стадион.   Пламен Райчев е председател на Футболния клуб в Лъки и е основният виновник за неговото възраждане.

„Клубът беше традиция за града в миналото и след прекъсване, преди 3 години по моя инициатива той се възстанови отново и вече участва в състезания на общинско ниво. Защо го направих ли? Смятам, че спортът е изключително важен, особено за малкия град, в който

Пламен Райчев

децата попиват модела на поведение и обществена ангажираност на възрастните. А  този отбор събира  хора от различни професии на едно място, обединява ги с една кауза – да победят в името на Лъки. За мен няма по-добър начин да покажеш на най-младите жители на Общината какво точно е борбеност, спортсментсво и толерантност“, коментира Пламен Райчев.

По-рано през деня той ще поздрави съгражданите си и ще се включи в официалните чествания на празника на града.

Oще статии

Loading…