Вместо първоначално обявените 8 журито одобри 10 деца, жени и мъже да представят търговско-развлекателния комплекс

63-годишният пловдивски журналист Христо Казашки е сред победителите в националния кастинг за рекламни лица на мол „Галерия Пловдив”. Организаторите спазиха обещанието си в края на юни да обявят кои са финалистите. „Ние не търсим типичната манекенска хубост, а искаме да изберем позитивни и лъчезарни лица, които да олицетворяват нашия образ на „Град в града”. Мястото, където пазаруват и се забавляват различни поколения – най-малките дечица, тийнейджърите, мама и татко, баба и дядо,” обясни преди 3 месеца критериите за избор Екатерина Иванова, управител на най-големия търговско-развлекателен комплекс в Града на тепетата и Южна България. За кандидатите нямаше ограничения в пол и възраст.

Точно 573 деца, момчета, момичета, жени и мъже от цялата страна се записаха за участие. След предварителна селекция в изложбената галерия на мола в събота, 4 юни, се явиха пред журито 137 претенденти. Оценяваха ги Екатерина Иванова, управител на мол „Галерия Пловдив”, Любомил Лазаров, главен редактор и заместник директор на Нова българска телевизия, известният актьор и художник Добромир Манев и изящната д-р Ваня Александрова, ендокринолог в МБАЛ „Медлайн”, която в края на 2009 г. спечели титлата „Misis Intelligence Globe 2009” и се класира в топ 10 на най-красивите омъжени жени в света. Засмените лица на участниците „уловиха” с фотообектива и камерата артфотографите Димитър Жеков и Павел Гайтански от „Glamour & Modelling – Твоята фотосесия”, основните „виновници” за перфектната организация на кастинга.

След като 14 часа преценяваше кандидатите на живо журито обяви, че финалистите ще са ясни в края на юни, след разглеждане на заснетия снимков и видео материал – за да оцени и фотогеничността на явилите се.

Днес, 29 юни, победителите са обявени, при това са 10, а не 8, както бе казано първоначално. 9 от тях са от Пловдив, 1 от София. Най-малката финалистка е Констанс Богданова – момиченцето с ангелско излъчване е само на 5 и половина години. Рекламни лица са още 6-годишният Денис и неговата майка Розалия Тончева, Симона и баща и Виктор Ендрев, 28-годишният Никола Николов,16-годишният Александър Аршинков, Богдана Попова и Христо Казашки. Единствено Лилия Пешева прави изключение от рекламния „отбор” на мола – 24-годишната красавица, завършила инженерен дизайн, е от София, а не от Пловдив като останалите.

Лицата на Констанс и Денис, малките манекени на търговско-развлекателния комплекс, още другата седмица ще изгреят върху билбордове и афиши. Те ще рекламират заедно с актрисата и водеща Илиана Балийска провеждането в Пловдив на палавото детско шоу за надталантчване „Мини Мис и Мини Мистър - Малки Големи Таланти- Оригиналът!

На 24 юли, неделя, от 11 часа, в мол „Галерия Пловдив” всички мини сладури могат да покажат заложбите си в конкурса, етап от XIII-тия Фестивал на детското творчество “Малки Големи Таланти” /заснемането на финала е на 30 септември в Националния дворец на децата в София/. Записването за конкурса е на място в мола, от 10 часа, 1 час преди старта на шоуто на 24 юли. Малчуганите ще се надталантчват в две възрастови групи – от 3 до 6 години /детскоградинска възраст/ и от 7 до 12 години /1-ви до 6-ти клас/.

Oще статии

Loading…