За първи път в България се провежда кастинг, на който ще бъдат избрани хора от всички поколения. Мол „Галерия Пловдив”, най-големият търговско-развлекателен комплекс в град Пловдив и цяла Южна България обяви,че търси своите рекламни лица от цялата страна. „Търсим някой, който ще ни пасне”, е мотото на кастинга. В конкурса могат да участват всички, без ограничение в пола, на възраст от 3 до 103 години. Предварителното записване става чрез попълване на контактна форма на http://casting.mallgaleria.com, както и на място в изложбената зала /2-ия етаж, зад стената за катерене/ в мол „Галерия Пловдив”. Кандидатите трябва да изпратят или донесат своя снимка и да се запишат за участие до 27 май 2011 г. Записаните участници ще получат уникален цифров код, с който ще се явят на Кастинга, който ще се проведе на 04 юни 2011 г. (събота) от 10:00 ч. в изложбената зала на 2-ия етаж в мол „Галерия Пловдив”. Тогава ще бъдат излъчени финалистите. От тях ще бъдат избрани до осем победители, които ще сключат Договор и ще станат лица в новата рекламна кампания на мол „Галерия Пловдив”. На победителите ще бъде направена професионална фотосесия от „Glamour & Modelling”.

Екипът на търговско-развлекателния комплекс кани всички, които са усмихнати, позитивни, лъчезарни, добронамерени и забавни и не на последно място добре изглеждащи, независимо на колко години са, да пробват шанса си. Ето какво каза  Екатерина Иванова, управител на мол „Галерия Пловдив”: „Ние не търсим типичната манекенска хубост, а искаме да изберем лицата, които да олицетворяват нашия образ на „Град в града”. Мястото, където пазаруват и се забавляват различни поколения – от най-малките дечица, тийнейджърите, мама и татко, баба и дядо. Мястото, където кипи животът – пъстър и весел.”

Партньори на кастинга „Стани лице на мол „Галерия Пловдив” са Glamour & Modelling, софтуерна компания nimasystems.com, вестник „Марица”, Нова българска телевизия, plovdiv24.bg, списание „Програмата”, castfactory.com, funcard.bg, „Сиенит холдинг”,  „Магазин за Нов дом” – за продажба на жилищни, търговски и ваканционни имоти, „ВиноКафе”.

Oще статии

Loading…