Райна Петрова

Кметът на район „Централен” г-жа Райна Петрова ще открие в понеделник, 11 април 2011 г., от 11.00 часа първата в района зала за интерактивно обучение. Тя се намира в Основно училище „Душо Хаджидеков” и е оборудвана с 14 компютърни системи, интерактивна дъска, модерно обзавеждане по всички изисквания на действащите нормативи. Мултимедийният интерактивен компютърен кабинет е обзаведен с техника от клас „икономична електроенергия” и отговарящ на екологичните норми.

Откриването на залата става възможно благодарение на съвместната работа и добро сътрудничество между училищното настоятелство в лицето на председателя му Александър Радев и училищното ръководство, представлявано от директора на учебното заведение Георги Стефанов.

На откриването ще присъстват представители на администрацията на район „Централен” и много гости. През мандата на управление на кмета г-жа Райна Петрова беше направен и мащабният проект за пристройка, надстройка и изграждане на нов физкултурен салон на сградата на учебното заведение, като стойността за реализиране на проекта възлиза на над 3 милиона лева. Именно за особени заслуги за развитието на училището през 2009 година кметът на район „Централен” г-жа Райна Петрова бе удостоена от Училищното настоятелство с плакет за съществен принос в развитието на ОУ „Душо Хаджидеков”.

Oще статии

Loading…