На 1 април своята премиера ще  направи новото издание – Вестник „ГЕРБерче”. В деня на  хумора и лъжата млади социалисти ще раздават първи и единствен брой на вестника. Старта е в 11.00 часа  на площад „Стефан Стамболов” в Пловдив, а в събота и неделя той ще намери своите читатели и в общините от Пловдивска област. Тъй като това е единственият ден в годината, когато можем да се пошегуваме съвсем безнаказано  е  дори  задължително да покажем как в последните две години  управляващите говорят и  изпълняват обещанията си пред всички нас.

„ГЕРБерче” не е измислица, съставен е от реални думи, изречени от Бойко Борисов и министрите му. Включени са крилати фрази като:

Чуя ли “Конгретюлейшън, Борисов”, и спирам да слушам.
Да ми се извини – Хи шуд аполоджайс.

„Държавата в момента е на ръба. Или ще тръгне напред, или ще се върне обратно.

Не дай боже тъщата на Дянков да е болна

Анна-Мария Борисова я намерих на един разклон.

“Аз бях тройкаджия и вижте какво ме направиха – министър.”

В него е и риалитито на живота – повишените цени, замразените заплати и пенсии,  детските надбавки, увеличената бедност и безработица.

И за да е все пак хумористичен вестник и да поздравим ГЕРБ за празника открихме едно непобликувано Решение на МС, част от което предоставяме предварително:

Министерски съвет

РЕШИ

Цена  бензин и дизел – 1 ст.

Цена основни хранителни продукти- хляб, олио, от пиле мляко, яйца от щраус, месо от кенгуру- 1 ст.

Картофи – безплатно от градината на Премиера

За всяко дете – детска градина

Нови 8 000 000 работни места( при липса на работници – внос от Нубия)

Всяка пътека – магистрала

И  в този, като във всеки вестник  има и кулинария, и празничен каледнар, и телевизионна програма, и мъдри мисли за векове напред, и време за мъже, и искрени изповеди –  изказани от мъдрите ни  управляващи.

Oще статии

Loading…