Над 200 ВИП личности от цяла България ще имат възможността в съботната вечер /9 април/ първи да оценят уникалната нова колекция на „Илтокони” – фешън /ILTOKONI/. Една от водещите марки в България ще отпразнува 15 годишен юбилей с пищно ревю в изложбения салон на мол „Галерия Пловдив”.

Ромина Андонова, Мис България 2010, която дебютира като актриса в новия сериал „Столичани в повече” ще дефилира с последните творения на дизайнерката и собственик на „Илтокони” Антония Димитрова. Над 100 тоалета ще демонстрират едни от най-известните ни топмодели начело с Емилия Дренкова, Елизабет Йовчева, Розмари Тишер, Виктория Джумпарова. Публиката ще се наслади и на прекрасната визия и глас на певицата Аксиния.

Още с появата си преди 15 години на модния пазар пловдивската къща „Илтокони” впечатли дамите със своята неповторима, женствена и в същото време непринудена изтънченост. Нейно лице стана топмоделът  Емилия Кушвалиева. Марката предизвика масово пристрастяване в клиентките си, което доведе до откриването на представителни магазини във всички големи градове на страната.

Уникалният дизайн на дрехите е забелязан и от много родни звезди, певици, телевизионни водещи, модели и други популярни личности. Това доказва, че нашето родно производство по нищо не отстъпва на световните марки. Много телевизионни предавания се доверяват на стила и, а повече от една година балетът в „Шоуто на Слави” танцува всяка вечер с тоалети на дизайнерката на „Илтокони” -фешън.

Цели 15 години Антония Димитрова облича хиляди жени без да се афишира в медийното пространство. „За мен е важно момичетата, които носят моите дрехи да се чувстват щастливи, красиви и женствени”, споделя Антония. „Да усещат дрехите си като истинската им кожа и те да им носят успех. Другото не е от значение. Винаги съм искала да създавам мода, а не да бъда популярна личност, защото все пак, хората обличат дрехите ми, а не моето име.”

Всъщност точно нейното име – „Антония Димитрова”, носи последната и колекция по случай 15-годишния рожден ден на марката. Представянето и сред картините в АРТ галерията в мол „Галерия Пловдив” съчетава изяществото на четката с изяществото на линията, сътворена с игла и конец. Шоуто започва точно в 19.00 часа, вход с покани.

Oще статии

Loading…