Деян Донков и Ваня Георгиева

„Искрено се надявам, че  моята кандидатура за кмет на Община Сопот ще  амбицира много от младите хора да се заинтересуват от политическия живот в града ни и да подкрепят нашата партия, нашите идеи и екипа от професионалисти, който от днес още ще показва какво трябва да се случи в града, в  общината!” – това  заяви Деян Дойнов – кандидатът за кмет на община Сопот, излъчен от БСП.

Деян Дойнов е на 28 години, председател на Младежкото обединение на БСП в Сопот. Завършил е публична администрация и бизнес администрация в УНСС. Женен, с една дъщеря на 10 месеца.

Заедно с неговия избор общинската организация на БСП утвърди и кандидатът ни за кмет на с. Анево – това е Ваня Георгиева. Тя е на 32 години, завършила е медицинска химия, работила е в община Сопот. Омъжена с две деца.

Сред  заявените приоритети на левицата за управление на общината са: Ремонт, рехабилитация и оборудване на здравното заведение в Общината. Създаване на условия за  привличането на  чужди инвестиции на територията на Община Сопот с цел стабилизиране на регионалната икономика,  както и приоритетно ангажиране на местни фирми при реализация на различни проекти.

Според Деян Дойнов Сопот има всички предпоставки да бъде предпочитана туристическа дестинация, затова  ще се  работи за подобряване на условията, създаващи предпоставки за благоприятното развитие на туризма и ефективно използване на природните дадености, подпомагане  развитието на културно-историческото наследство на Общината.

Община Сопот  заслужава управление, което да я направи приветлива, да бъде  предпочитан град за  живот, за инвестиции… Според Деян Дойнов младите хора трябва  да навлязат  смело в управлението на града, чрез своя глас и своите виждания за неговота развитие,  защото именно младите са съдбата на Сопот.

Oще статии

Loading…