Националният статистически институт преведе в Банка ДСК възнагражденията на участниците в кампанията по Преброяване 2011 година. Те може да бъдат получени от 21 април 2011 година на каса в Банка ДСК в цялата страна срещу представяне на лична карта. Обслужването в банката ще бъде извършено без никакви такси, комисионни и други удръжки!

Служебните бележки и хонорарните сметки ще може да бъдат получени след 28 април в районните администрации на град Пловдив и общинските администрации на общините в областта. Те са необходими, за да бъдат приложени към годишните декларации за получените доходи, които трябва да бъдат подадени в НАП в началото на 2012 година и на безработните, регистрирани в бюрата по труда.

В кампанията се включиха близо 40 хиляди преброители и 10 хиляди контрольори. В Пловдивска област те бяха близо 3900. Средното брутно възнаграждение на един преброител е 235 лв., а на един контрольор – 305 лв. Преобладаващата част от възнагражденията на преброителите са между 200 и 400 лв., в зависимост от броя на преброените лица, жилища и сгради.

Националният статистически институт благодари на всички, които участваха в Преброяване 2011 и съдействаха за успешното му протичане, и им пожелава весели Великденски празници!

Oще статии

Loading…