Най-голямата звезда в световния снукър Рони О’Съливан пристигна с 40 минутно закъснение на обявената за 18.30 пресконфренция в Кино Арена Запад. Обяснението на организаторите бе, че снукърът отмаря в СПА центъра, което показва, че навярно ще се зарадва на сюрприза, подготвен му от спонсора „Рефан”. Козметичният гигант, познат както  у нас, така и зад граница със своите СПА продукти – бутери и скраб за тяло, душ-гелове, масажни и глицеринови сапуни, 16 вида соли за вана, СПА серията за лице и тяло, над сто продукта с натурални етерични екстрати и масла. В миниатюрната пресконференция организторите спряха на въпроси от типа „Какво си е пожелала звездата за рождения си ден на 5 декември”, за да може професионалистът да говори повече на снукър теми. Снукър шоуто в столицата посрещна и друг безспорен снукър талант Джак Лисовски. Двете британски снукър легенди обещаха да се върнат отново в България. Споделиха, че за тях е по-вълнуващо да играят не пред английска, а пред германска и китайска публика. А може би и българска?

Шоуто стартира с играта на най-добрия български снукър 17-годишния Георги Величков с Рони О’Съливан, които изиграха първия фрейм. След това последваха два фрейма на двойки, в които се включиха Симеон Райков от „Левски София”, Братислав Кръстев, Димитър Механджийски от Пловдив и Салим Отти, познат като „българският Рони О’Съливан”.

Кулминацията на снукър шоуто, подпомогнато от елитната фирма „Рефан”,бяха седемте фрейма, изграни от английските звезди Рони О’Съливан и Джак Лисовкси. Всичките снукър фенове си тръгнаха от шоуто с подаръчни комплекти на „Рефан България”.

Oще статии

Loading…